GLOBAL CREATOR

WAAROM GLOBAL CREATOR

Global Creator is een full service ontwerpbureau met een integrale aanpak. Of het nu gaat om het maken van een prototype of het vervaardigen van producten mbt massaproductie……

Productontwikkeling is een complex proces waarbij verschillende fasen doorlopen dienen te worden. Hoewel Azie meestal enkel in verband wordt gebracht met goedkopere productie- en inkoopfaciliteiten, is het zeer zinvol ook bij uw productontwikkeling gebruik te maken van de mogelijkheden die Azie voor u kunnen bieden. Met onze mensen in Nederland en Azie beschikt u over een daadkrachtig team dat u optimaal in de gelegenheid stelt om uw product succesvol te ontwikkelen en te produceren.Bij ons kunt u terecht voor het gehele traject: van (kosten)analyse tot en met het productierijp maken van uw product. Samenwerking tussen onze Nederlandse en Aziatische ontwerpers, ingenieurs en productiespecialisten stelt ons in staat om de effecten van het ontwerp al in een zeer vroeg stadium te analyseren. Hierdoor profiteert u van een product dat dusdanig ontworpen is om een zo optimaal mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding te garanderen met een korte time-to market.  

Doordat we een integrale aanpak van productontwikkeling en vormgeving hanteren, wordt rekening gehouden met uitstraling, gebruik, productie-eisen, logistieke eisen, normeringen en wetgeving. Dankzij deze aanpak en onze onafhankelijke positie kunnen we de investeringen van onze klanten verlagen en de productwaarde verhogen.

ONZE AANPAK

Heeft u nog enkel een idee en heeft u hulp nodig dit idee concreet vorm te geven? Of heeft u al een bestaand product en heeft u behoefte aan doorontwikkeling, innovatie, productaanpassingen of kostenbesparingen waarbij een redesign noodzakelijk is? Wilt u enkel een prototype ontwikkelen of richt u zich op massaproductie? Voor al deze zaken bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij realiseren voor u het product van uw wens, met je juiste kwaliteit, functionaliteit en prijs zodat u het product succesvol op de markt kunt lanceren. In een projectvoorstel definiëren we het gehele proces van het vormgeven van het idee, het design van het product, de daadwerkelijke ontwikkeling, het testen en doorvoeren van eventuele aanpassingen, het certificeren, het tekenen en vervaardigen van behuizingen, en het produceren van het product van uw wens.

Wij hebben ervaring met name op het gebied van security, mobiliteit, LED, sensoring, ……
Wij kijken graag met u naar uw wensen en realiseren graag uw ideeen!

Van idee tot tastbaar product? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

ONZE VIJF GLOBALS