GLOBAL INNOVATOR

WAAROM GLOBAL INNOVATOR

Met Global Innovator doet u efficient internationaal zaken.

Global Innovator staat garant voor het succesvol laten verlopen van outsourcingstrajecten op het gebied van productie en R&D van elektrotechnische producten. Efficiency en outsourcing staan hierbij centraal. Dankzij onze eigen vestiging in Shenzhen China kunnen wij gebruik maken van een gedegen en betrouwbaar netwerk van professionele partners voor al Uw vraagstukken.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze Nederlandse opdrachtgevers erbij gebaad zijn een-op-een in contact te staan met hun buitenlandse partners. Wij zijn dan ook geen handelsonderneming, maar een verlengstuk van onze opdrachtgever. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van internationaal zakendoen en zijn al sinds 2000 actief op de Taiwanese en Chinese markt. Global Innovator verzorgt dankzij deze kennis en ervaring de matchmaking, alle randvoorwaardelijke zaken en overeenkomsten en begeleid het project van A tot Z. Openheid en transparantie staan daarbij voorop.

U heeft als voordeel dat U de ‘werkelijke inkoopprijzen’ betaalt zonder dat wij commissie van U of vanuit de leveranciers/fabrikanten ontvangen. Hierdoor blijven wij onafhankelijk en realiseren wij voor U het best mogelijke resultaat. Wij zijn Uw aanspreekpunt en kennispartner, zolang U dat wenst en zodra U het traject verder zelf wilt overpakken, bent U hiertoe ten alle tijden in staat. Immers, middels frequente verslaglegging houden wij U continue op de hoogte waar in het proces we bezig zijn en met welke partijen.

Wij bieden een hoogwaardige dienstverlening voor onze klanten, welke hierdoor in staat worden gesteld zich te focussen op de kernactiviteiten en een efficiënte bedrijfsvoering te bewerkstelligen om hun concurrentiepositie te verbeteren.

Wij laten u graag gebruik maken van onze ervaring, onze kennis en ons netwerk!

ONZE AANPAK

Wij denken vanuit Uw missie, visie en strategie en bepalen samen met U de doelstellingen die U wilt bereiken. Op basis van deze gegevens selecteren wij vanuit ons netwerk in Azië voor U een aantal geschikte partners. Met al deze partijen sluiten wij Non-Disclosure-Agreements af om geheimhouding omtrent uw product te bewaken. De leveranciers zullen op basis van Uw criteria een aantal samples leveren of, indien het bijvoorbeeld gaat om het tekenen van designs, een eerste opzet aandragen. Na approval door U worden alle afspraken vastgelegd mbt prijzen, levertijden, procedures, enz. Deze overeenkomsten komen tot stand tussen U en de geselecteerde partner, Global Innovator treed enkel op als adviseur als verlengstuk van Uw organisatie.

Wij denken tevens met U mee over de wijze van betaling, het transport, douaneverplichtingen, juridische aangelegenheden, procesmanagement, kwaliteitscontrole, enz. Wij begeleiden U van A tot Z zodat U zich kunt focussen op Uw kernactiviteiten. Wanneer U er zelf klaar voor bent om het traject met Uw buitenlandse partner zonder ons voort te zetten, kunt U zonder ons verder, echter wij blijven U van dienst zijn zolang U dat op prijs stelt!

ONZE VIJF GLOBALS