GLOBAL MARKETING & SALES

WAAROM GLOBAL MARKETING & SALES

Global Marketing and Sales is een internationaal opererend adviesbureau met jarenlange ervaring op het gebied van Marketing and Sales. Global Marketing and Sales helpt haar klanten om versneld additionele verkopen te realiseren in nieuwe afzetgebieden.

Door een explosieve stijging van het BBP per inwoner en vanwege de mede daardoor ontstane behoefte van Chinese bedrijven en overheden om kennis en innovatieve oplossingen aan te trekken, zien Nederlandse bedrijven China niet meer alleen als land waar men goedkoop kan produceren / inkopen, maar ook als afzetgebied voor het producten of diensten.

China verschilt echter in vele opzichten van Nederland. Lokale kennis van haar inwoners, inkomens, infrastructuur, wetgeving en cultuur zijn essentieel deze lokale kennis kan niet worden onderschat. Elke regio in China behoeft haar eigen aanpak!

Door de kennis van lokale afzetmarkten en de aanwezigheid van een groot bestaand relatienetwerk in Europe en Azie, stelt Global Marketing and Sales haar klanten in staat om snel nieuwe omzet in China te realiseren.

Global Marketing and Sales adviseert en ondersteunt:
• Aziatische bedrijven met marketing- en verkoopactiviteiten welke een directe of indirecte
verkooporganisatie willen opzetten in de Benelux.
• Nederlandse bedrijven met marketing- en verkoopactiviteiten welke een directe of indirecte
verkooporganisatie willen opzetten in Azië.

ONZE AANPAK

Om uw investering te waarborgen en toetreding tot de Europese dan wel Aziatische markt te succesvol te laten verlopen, werken wij volgens het volgende stappenplan:
1) Uitvoeren marktscan
2) Opstellen van een marketing-/verkoopplan
3) Uitvoering van het marketing-/verkoopplan
4) Overdracht

Met ons team in Nederland en in China staan wij voor u klaar!

ONZE VIJF GLOBALS