GLOBAL PURCHASE

WAAROM GLOBAL PURCHASE

Global Purchase is uw partner om efficient in te kopen!

Wanneer u nog niet overtuigd bent dat inkopen in China de juiste keuze voor u is en u nog niet klaar bent om middels de dienstverlening van Global Innovator (snelkoppeling) uw inkopen in China te gaan realiseren, dan kunt u wellicht gebruik maken van de diensten van Global Purchase.

Global Purchase is een verkooporganisatie gericht op standaard mechatronica producten die wij veelal betrekken vanuit de Aziatische markt. Bij ons kunt u terecht voor specifieke product-/component sourcing.

U doet in dit geval niet een op een zaken in China, maar Global Purchase koopt het product in in China en levert het product aan u door. Het verdienmodel is ook geheel anders als bij Global Innovator, Global Purchase hanteert een marge bovenop de inkoopprijs in China.

Wij kunnen voor u de gewenste producten sourcen en ter kwallificatie voorleggen alvorens u de daadwerkelijke vervolgbestelling plaatst. Bij Global Purchase kunt u ook voor kleinere hoeveelheden producten / componenten terecht die tegen zeer concurrerende prijzen geleverd kunnen worden.

Uiteraard zijn wij ervan overtuigd dat onze Nederlandse opdrachtgevers erbij gebaad zijn een-op-een in contact te staan met hun buitenlandse partners om zo de beste prijs te bewerkstelligen. Wij zijn zelf dan ook voorstander van de dienstverlening van Global Innovator. Wanneer dit echter (nog) niet bij u past, kan Global Purchase een logisch voortraject voor u zijn om te ervaren dat producten uit China van een goede kwaliteit zijn.

ONZE AANPAK

ONZE VIJF GLOBALS